Over ons

Garage Haring

In oktober 1970 ging Frans Haring van start met garage Haring aan de Hoofdstraat 13 te Kloosterburen. Een werkplaats voor twee auto’s, magazijn en een klein kantoortje. Er was één vier koloms hefbrug en drie benzinepompen voor de deur. Gewoon, super en diesel. Er was ook nog een losse tweetaktpomp op wieltjes voor de brommers.

Reparaties, uitdeuken en spuiten in één ruimte. Het kon allemaal toen nog.Volvo was het hoofdmerk, maar we repareerden elk merk. In 1984 werden de pompen gesloten en kwam er een grote showroom achter de werkplaats bij.
Daar werden geregeld autoshows gehouden vaak i.c.m. andere middenstanders met fietsen, bloemen of met kunst.        1984 was ook het jaar dat we dealer van Suzuki werden, klein zuinig en zeer betrouwbaar.


Na 34 jaar heeft onze monteur Sytze de Vries de garage overgenomen en is op een grotere locatie aan het Wilgenpad in Kloosterburen verder gegaan, want we waren langzamerhand een beetje uit ons jasje gegroeid.

Service 

Bij ons kunt u terecht voor verschillende werkzaamheden aan uw auto, zoals:

  • Onderhoud
  • Apk keuringen + Reparatie advies
  • Schadetaxaties
  • Schade reparaties
  • Airco service
  • Uitlijnen
  • Storing diagnose
  • Ruit vervanging en Ruit reparatie
  • Ondersteuning bij aankoop voertuig

Uw auto is gemaakt om u op een veilige en comfortabele manier van A naar B te brengen. Echter moet u er wel voor zorgen dat deze op tijd het juiste onderhoud of een APK keuring krijgt.

Zo dient uw auto op tijd gekeurd te zijn. Wat noodzakelijk is zullen wij vervangen maar we gaan niet op zoek naar onderdelen die we kunnen vervangen om uw rekening omhoog te schroeven. Mocht er toch een onverwachte reparatie nodig zijn zullen wij altijd eerst met u overleggen. Dat klinkt logisch maar u weet waarschijnlijk wel dat dit niet altijd bij alle bedrijven gebeurt.

Indien u niet wenst te wachten op de werkzaamheden dan kunt u over een van onze leenauto’s of leenfietsen beschikken. Uiteraard kunnen wij u of de auto thuis of op het werk ophalen en weer terugbrengen.

Wij begrijpen dat u als klant graag een stukje zekerheid wilt. Daarom worden al onze reparaties, APK keuringen en schadeherstel volgens de BOVAG voorwaarden uitgevoerd. Uiteraard geven wij op alle reparaties BOVAG garantie.

Ook biedt Garage Haring garantie voor uw nieuwe Bovag occasion.  Er zijn garantiemogelijkheden tot wel 1 jaar op uw occasion.

Heeft u graag een offerte over de APK, het onderhoud of de reparatie? Stel uw vraag op het contactformulier op de website en wij zullen u een scherpe offerte doen!

Occasions

Bij Garage Haring bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een occasion. Wij hebben altijd diverse modellen in verschillende prijsklassen op voorraad. Bovendien staan onze occasions garant voor zekerheden die worden ondersteund door de Bovag en de Nationale Auto Pas.

De Nationale Auto Pas die standaard wordt bijgeleverd, garandeert u dat de kilometerstand correct is. Vanzelfsprekend wordt de auto bij aflevering APK gekeurd en krijgt deze een uitgebreide onderhoudsbeurt en een volledige poets behandeling.

Daarnaast wordt op iedere auto met een verkoopprijs van meer dan 4.500,- euro  Bovag garantie verleend. Met dit certificaat heeft u recht op 6 maanden volledige BOVAG garantie. Uiteraard wordt er ook garantie verstrekt van auto’s beneden de € 4.500,-, informeer naar de mogelijkheden. Bovag voorwaarden.

Wij verkopen alle merken zowel nieuw als gebruikt.

 

 

Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Autopech? Met de AutoFirst mobiliteitsgarantie bent u altijd goed geholpen!

Lees meer
Bovag garantie

APK Keuring

Laat uw auto bij ons APK keuren!

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van AutoFirst Garage Haring!

Lees meer